Ontdek de vacatures

Marketing & Sales Team

Onze voorhoede. Jongens en meisjes met een gezonde dosis scoringsdrang en spelinzicht om mooie klanten voor ons te winnen. Stuk voor stuk resultaatgerichte specialisten op het gebied van marketing, sales en accountmanagement. Als wij onze krachten bundelen.. Meer weten over deze teams? Lees dan verder.

Afdelingen Marketing & Sales

Benieuwd hoe het is om bij Marketing & Sales te werken?

We doen er alles aan om valantic verder te laten groeien en het succes van onze klanten te vergroten. We bedenken campagnes en organiseren events om leads te genereren en nieuwe klanten te overtuigen dat wij hun business kunnen transformeren. We denken niet alleen mee met onze klanten, we zíjn ondernemers. We brengen een berg inhoud mee en zoeken altijd de beste oplossing voor onze klanten. We zorgen voor een warm welkom aan boord en blijven tijdens de hele reis betrokken. Vinden ze fijn. Dat bewijst onze lage churn rate en hoge klanttevredenheid.

Ons marketingteam bestaat uit 4 marketing experts. Ons salesteam bestaat uit 1 team lead en 3 sales managers. En ons accountmanagementteam bestaat uit 1 team lead, 2 accountdirectors en 2 accountmanagers. Allemaal even enthousiast en altijd met het gezamenlijke doel voor ogen. Meer weten over deze teams? Lees dan verder. 

Stel een job alert in

Mis geen enkele interessante vacature