Overslaan naar content

Casper

“Zie je kansen voor nieuwe ideeën? Go for it!”

Casper is 27 en werkt sinds een half jaar bij ons als online advertising consultant. Na zijn studie bedrijfskunde werkte hij eerst een paar jaar elders als SEA-specialist. Toen hij van een oud-collega een uitnodiging kreeg om eens bij valantic te komen praten, hoefde hij niet lang na te denken. Wij trouwens ook niet, want de expertise van Casper paste prima bij onze doelen. Dus helpt Casper nu diverse valantic-klanten bij het opzetten en optimaliseren van online campagnes. “valantic stond al op mijn lijstje. Ik had er goede verhalen over gehoord. Van klantzijde naar bureauzijde is wel even een omschakeling, maar daar ben ik prima bij geholpen. Het leuke aan werken voor een bureau is dat je voor verschillende klanten werkt en daar zitten gewoon mooie merken tussen. Toen ik hier begon kreeg ik eigenlijk meteen al het vertrouwen van mijn Team Lead. Ik mocht al snel alleen naar een nieuwe klant om met hen een plan te maken voor hun online advertising strategie. Natuurlijk was dat even spannend, maar ik voelde me ook gesteund. Mijn Team Lead zei achteraf ook: “Als ik had gedacht dat je het niet zou kunnen had ik je er niet naartoe gestuurd.” Dat is wel typerend.”

Waarde toevoegen voor de klant

“Mijn werk is een mooie mix van strategisch advies en ‘bouwen’. Dan moet je denken aan opzetten en optimaliseren van campagnes, dashboards inrichten. Als ik een analyse moet maken van 40, 50 campagnes, dan is het ‘oortjes in en knallen’. Ook heerlijk. Ik werk voor zo’n vier tot zeven klanten tegelijk. De vraag die ons team meestal krijgt is: “We willen een zo hoog mogelijk rendement uit Google ads halen, hoe kunnen we dat aanpakken?” Daarmee gaan we dan aan de slag.

Samen met de klant zetten we targets. Die monitor ik en rapporteer ik aan de klant. Dat maakt heel duidelijk wat zij kunnen verwachten en waar ze voor betalen, verder geen bullshit. Daarnaast spar ik met klanten over nieuwe ideeën. Dat proactieve wordt bij ons zeker aangemoedigd. Zie je kansen en is je voorstel goed, go for it.”

We doen het samen

“Mijn team bestaat uit tien tot twaalf mensen. We starten iedere dag gezamenlijk met de daily. Waar is iedereen mee bezig? Wat zijn de prio’s? Als er iets is waar je tegenaan loopt, dan is er altijd wel iemand in je team die kan helpen. Daarnaast hebben we iedere week een uitgebreidere weekly meeting en dan is er nog de optimizer, die is vooral bedoeld om kennis met elkaar te delen. Als klanten meerdere disciplines afnemen binnen valantic werk je ook samen met mensen uit andere teams. Sowieso spreek je veel mensen uit andere teams. We hebben hier een open kantoortuin, iedereen zit door elkaar, ook de managers, de CEO. En iedereen kletst met elkaar.''

Playful about work, serious about results

“Ook naast het werk doen we regelmatig leuke dingen samen. Gezellige borrels, leuke feestjes en binnenkort de skitrip. We hebben gewoon heel veel plezier in ons werk. We zitten hier met mensen die echt verstand hebben van wat ze doen, maar die het ook echt heel erg leuk vinden wat ze doen. Dat zie je terug in de klantwaardering én in de sfeer. Ik zie mezelf sowieso nog wel een tijdje hier zitten. Ik wil mezelf in ieder geval verder ontwikkelen als consultant en misschien op termijn doorgroeien naar Team Lead bijvoorbeeld. Het is vooral gewoon een hele leuke werkomgeving, waar je gewoon lekker jezelf kan zijn, leuke dingen kan doen en waar je gewoon de vrijheid hebt om te doen waar je goed in bent op een manier die echt waarde toevoegt voor de klant.”

Interessante vacatures

FunctietitelWerkmodelAfdeling
Business Development ManagerOp locatie, Hybridevalantic BEBekijk vacature
Technical MS Dynamics ConsultantOp locatie, Hybridevalantic BEBekijk vacature
Data & Analytics Strateeg (NL based & speaking)Op locatieData & AnalyticsBekijk vacature
Mulesoft DeveloperOp locatie, Hybridevalantic BEBekijk vacature
4 van 18 weergegeven
Business Development Manager
Op locatie, Hybride
valantic BE
Mulesoft Developer
Op locatie, Hybride
valantic BE
4 van 18 weergegeven