Overslaan naar content

Ontdek de vacatures Online Marketing Team

Onze afdeling Online Marketing is dag in dag uit bezig met het optimaliseren van verschillende kanalen om ambitieuze doelstellingen te behalen voor onze klanten. En daar mogen ze ons op afrekenen! We bepalen de strategie, nemen de gehele customer journey onder de loep, achterhalen obstakels en nemen die weg, zodat onze klanten hún klanten op het juiste moment met de juiste boodschap bereiken. Meer weten over deze teams? Lees dan verder.

Afdelingen Online Marketing

Online Advertising

Ben jij op je best als je zelf achter de knoppen zit en kunt focussen op de details? Of zie jij het grotere plaatje en maak je jouw klant koploper met een strategie die scoort? Waar je kracht op het gebied van online advertising ook ligt, dit is jouw team. Bekijk snel onze vacatures en hop on board!

Data & Analytics

Heb jij innovatieve oplossingen voor data- en analytics-uitdagingen? Ben je gedreven om klanten te helpen bij het realiseren van hun data strategie? Dan is dit jouw team. Bekijk snel onze vacatures en hop on board!

SEO

Zie jij jezelf gedetailleerde migratieplannen uitstippelen, een SEO-strategie voor de lange termijn opstellen en de implementatie ervan begeleiden? Dan is dit jouw team. Bekijk snel onze vacatures en hop on board!

Digital Strategy

Heb jij de kennis en de vindingrijkheid in huis om complexe projecten tot een goed einde te brengen? En loods jij jouw klanten door hun digitale transformatie? Dan is dit jouw team. Bekijk snel onze vacatures en hop on board!

E-mail Marketing

Wil jij meegroeien met ons team en samen onze ambities waarmaken? Wil jij de e-mail marketing strategie van klanten uitdenken, maar ook zelf aan de knoppen zitten en de meest creatieve campagnes bedenken? Bekijk snel onze vacatures en hop on board!

CRO

Weet jij optimalisaties zó te prioriteren dat ze maximaal effect hebben? Heb jij het in je om jouw klanten met een sterke analyse en helder advies te inspireren om de volgende stap te zetten? Dan is dit jouw winning team. Bekijk snel onze vacatures en hop on board!

Benieuwd hoe het is om bij Online Marketing te werken?

Onze kracht ligt bij de full service aanpak. Komt een klant met een vraag die meerdere disciplines raakt? Dan, laten we onze experts samenwerken in een klantteam. We hebben alle kennis in huis om elke uitdaging aan te kunnen en resultaat te behalen voor onze klanten. Onze afdeling kan klanten ondersteunen van strategie tot uitvoering. Wel zo makkelijk, alles onder één dak. 

Om voorop te blijven lopen houden we natuurlijk de belangrijkste trends en ontwikkelingen binnen onze vakgebieden scherp in de gaten. Die kennis en passie voor het vak delen we graag met elkaar. Bijvoorbeeld tijdens onze ‘optimize Fridays’. Dan praten we elkaar eerst bij op professioneel vlak en daarna doen we nog een drankje in ons café. Kennisdelen saai? Mooi niet.

Het online marketing team bestaat uit ruim 45 ambitieuze en ondernemende specialisten verdeeld over de teams Online Advertising, SEO, CRO, Marketing automation en Digitale Strategie. Meer weten over deze teams? Lees dan verder.