Overslaan naar content

Ontdek de vacatures Marketing & Sales Team

Onze voorhoede. Jongens en meisjes met een gezonde dosis scoringsdrang en spelinzicht om mooie klanten voor ons te winnen. Stuk voor stuk resultaatgerichte specialisten op het gebied van marketing, sales en accountmanagement. Als wij onze krachten bundelen.. Meer weten over deze teams? Lees dan verder.

Afdelingen Marketing & Sales

Marketing

Zie jij jezelf werken binnen de Champions League van marketing? Wil jij er samen met je collega’s alles aan doen om de gezamenlijke doelstellingen te behalen en valantic te laten groeien? Dan is dit jouw team. Bekijk snel onze vacatures en hop on board!

Accountmanagement

Ben jij de contactpersoon waar onze klanten verder mee komen? Sta jij elke dag op met de drive om het digital succes van onze klanten te vergroten? Dan is dit jouw team. Bekijk snel onze vacatures en hop on board!

Sales

Weet jij verschillende marketing en sales tactieken in te zetten om in contact te komen met toekomstige klanten? Kun jij door te inspireren en onze toegevoegde waarde duidelijk te maken een prospect omzetten in new business? Dan is dit jouw team. Bekijk onze vacatures en hop on board!

Benieuwd hoe het is om bij Marketing & Sales te werken?

We doen er alles aan om valantic verder te laten groeien en het succes van onze klanten te vergroten. We bedenken campagnes en organiseren events om leads te genereren en nieuwe klanten te overtuigen dat wij hun business kunnen transformeren. We denken niet alleen mee met onze klanten, we zíjn ondernemers. We brengen een berg inhoud mee en zoeken altijd de beste oplossing voor onze klanten. We zorgen voor een warm welkom aan boord en blijven tijdens de hele reis betrokken. Vinden ze fijn. Dat bewijst onze lage churn rate en hoge klanttevredenheid. Ons marketingteam bestaat uit 3 marketing experts. Ons salesteam bestaat uit 1 Team Lead en 2 Business Development Director. En ons accountmanagementteam bestaat uit 1 Team Lead, 2 Account Directors en 1 Accountmanager. Allemaal even enthousiast en altijd met het gezamenlijke doel voor ogen. Meer weten over deze teams? Lees dan verder.