Overslaan naar content

Ontdek de vacatures Finance & HR Team

Het fundament van onze organisatie. Samen zorgen we niet alleen dat de beste mensen bij ons werken en met alle liefde bij ons blijven, maar ook dat het management en de teams op elk moment beschikken over de juiste cijfers om op te kunnen sturen. Zo blijven we op koers om te blijven groeien. Meer weten over de teams? Lees dan verder.

Afdelingen Finance & HR

Finance

Heb jij het in je om te helpen waken over de financiële gezondheid van een bedrijf in de groei? Ben jij een financiële sparringpartner die financiële informatie inzichtelijk weet te presenteren? Dan is dit jouw team. Bekijk snel onze vacatures en hop on board!

HR

Weet jij hoe je valantic in de spotlight zet in een krappe arbeidsmarkt? Herken jij talent dat perfect bij ons past van een kilometer afstand? Zorg jij dat kersverse ouders zorgeloos kunnen wennen aan een nieuwe balans? Dan is dit jouw team. Bekijk onze vacatures en hop on board!

Benieuwd hoe het is om bij Finance & HR te werken?

Op ons kun je bouwen, maar we blijven flexibel. Vragen over salaris of verlof? Staan de resultaten in de boeken? Onze deur staat altijd open voor onze collega’s. Sterker nog: we hebben helemaal geen deur. Die open sfeer koesteren we, of het nu gaat om de onboarding van nieuwe collega’s of de mogelijkheid om feedback te geven over wat er goed gaat en wat er beter kan. Kom maar door. En scoren we weer hoog op medewerkerstevredenheid? Dan hangen we maar wat graag zelf de slingers op. We houden wel van een feestje.

Ons team HR en recruitment bestaat uit 5 medewerkers: een Director of People, IT & Change, een Recruitment Partner, een People Officer, een People Business Partner en een Office Manager. Team Finance bestaat uit 3 mensen: een Finance Director, een controller, en een Financial Administrator.