Overslaan naar content

Ontdek de vacatures Technology & Delivery Team

Ons Technology & Delivery Team bouwt en onderhoudt de webshops van onze klanten, zodat die er het maximale uithalen. We zorgen ervoor dat alle webshops die we maken soepel blijven draaien, up to date zijn én natuurlijk bestellingen opleveren voor onze klanten. Visual- en UX-design, platforms migreren of integreren, wij doen het allemaal. Meer weten over de teams? Lees dan verder.

Afdelingen Technology & Delivery

Delivery & Consultancy

Kun jij onze klanten overtuigen welke oplossing het beste bij hen past of klanten stap voor stap door een migratie loodsen? Ben jij een ster in UX- of visual design? Dan is dit jouw team. Bekijk snel onze vacatures en hop on board!

Technology en IT-architectuur

Heb jij de skills om te onderzoeken, te adviseren én te ontwikkelen? Kun jij uit de voeten met een groot aantal e-commerce en PIM-systemen? Dan is dit jouw team. Bekijk snel onze vacatures en hop on board!

Benieuwd hoe het is om bij Technology & Delivery te werken?

We ondersteunen onze klanten van start tot finish. Wat is er al, wat wil de klant bereiken en wat is daarvoor nodig? Zo bepalen we de scope van het project en wie er nodig zijn in het projectteam. Een roadmap voor een project is eigenlijk net een soort hardloopschema: je begint met een goede voorbereiding, bouwt stap voor stap op en dan maar sprinten met z’n allen. Demo’s, performance en stress tests, niets laten we aan het toeval over om ervoor te zorgen dat alles perfect werkt als de webshop live gaat. Het Technology & Delivery team bestaat uit zo’n 15 consultants (technisch, functioneel, design en support), en 60 developers (front-end en back-end developing, quality assurance en projectmanagement) die alles weten van de beste pakketten in de markt. Magento, Shopware, Spryker, Akeneo, PIMcore, Umbraco; wij kunnen ermee uit de voeten.