Overslaan naar content

Ontdek onze vacatures Delivery & Consultancy Team

Kun jij onze klanten overtuigen welke oplossing het beste bij hen past of klanten stap voor stap door een migratie loodsen? Ben jij een ster in UX- of visual design? Dan is dit jouw team. Bekijk snel onze vacatures en hop on board!

Benieuwd hoe het is om bij Delivery & Consultancy te werken?

Een soepele overstap naar een nieuw platform en ook nog zeker weten dat het onderhoud in goede handen is? Geen probleem als klanten de migratie aan ons ervaren Delivery team overlaten. Van het kiezen van het platform dat het beste past bij de wensen van de klant tot het begeleiden van de migratie naar een nieuw e-commerceplatform of PIM systeem, dit team ontzorgt onze klanten volledig bij deze uitdagende stap. Worden ze blij van. Geoliede machine Het Delivery team is onderdeel van de afdeling Platform, onze grootste afdeling. Op dit moment bestaat het team uit tien ervaren solution consultants, product owners, visual designers, UX designers, PIM-consultants en support consultants die elkaar perfect aanvullen. Allemaal steengoed in hun specialisme. We werken veel samen met collega’s van de andere teams binnen onze afdeling en met de online marketeers. Samen zorgen we ervoor dat we platformen opleveren die voldoen aan alle technische- en business eisen van de klant.

Sprinten naar de start Als team zorgen we voor een optimale klantreis voor de eindgebruikers en dus maximaal rendement voor onze klant. Wat is de behoefte van de doelgroep? Waar ontstaat frictie in de klantreis? Door dit te onderzoeken en de resultaten te verwerken in onze UX- en visual designs voor CMS en e-commerce platformen zorgen we voor de beste klantbeleving. Vijf sterren, voor minder gaan we niet. We scopen en prioriteren de platform backlog van onze klant voor zowel nieuwe projecten als voor bestaande platformen. Dit doen we voor Magento, Shopware en Spryker e-commerce platformen. Maar ook voor de PIM systemen Akeneo en PIMcore. Je gebruikt de wensen van de klant om te bepalen aan welke eisen het platform moet voldoen en wat de scope is. Voor een succesvolle migratie, waarbij de klant op elk moment weet waar we staan, werk je met sprints. Je bepaalt de inhoud en de volgorde van de sprints en samen met het development team en de projectmanagers begeleid je de sprints. Zo zorg je ervoor dat er aan het einde van de rit een toekomstproof en gebruiksvriendelijke e-commerce- of PIM-omgeving staat. Voor de klant, de start van iets heel moois.

Jouw nieuwe collega?

Romy Kuijper

e-Commerce Consultant

"Die nauwe samenwerking met de klant en met je collega’s vind ik zelf een van de leukste dingen aan mijn werk. Omdat het op projectbasis is, is het ook vaak een intense periode. Maar als we allemaal een drukke dag of week hebben gehad en we zijn op kantoor, dan doen we ook vaak even een biertje voordat we naar huis gaan. Dat is ook belangrijk. Ik heb echt heel veel leuke collega’s. Dat maakt werken hier ook gewoon gezellig.”