Overslaan naar content

Ontdek onze vacatures Digital Strategy Team

Heb jij de kennis en de vindingrijkheid in huis om complexe projecten tot een goed einde te brengen? En loods jij jouw klanten door hun digitale transformatie? Dan is dit jouw team. Bekijk snel onze vacatures en hop on board!

Benieuwd hoe het is om bij Digtal Strategy te werken?

Een doeltreffende strategie voor digital succes, écht iets voor ons team Digital Strategy. Onze bevlogen strategen kennen als geen ander het steeds veranderende terrein en bepalen samen met de klant de beste route om het doel te bereiken. Van strategie tot uitvoering, met dit team in de lead kunnen onze klanten elke uitdaging op het gebied van digitale transformatie, online marketing en data & personalisatie aan. Enjoy the ride.

Werken op hoog niveau

Onze negen strategen zijn echte bruggenbouwers tussen de wereld van de klant en de wereld van digitale technologie. Ze spreken beide talen en dat maakt ze de perfecte sparringpartner voor directie en management van retailers, merkfabrikanten en groothandels. Werken als digitaal strateeg is werken op hoog niveau, maar wél met beide benen op de grond. We bouwen geen luchtkastelen.

De junglegidsen voor digitale transformatie

Als digitaal strateeg is geen dag hetzelfde. De ene keer zet je met een klant een strategie op om een nieuwe markt te veroveren, de andere keer help je om de mediabudgetten van je klant optimaal in te zetten binnen de verschillende online kanalen. Wat je ook doet, het moet ráák zijn. Het resultaat telt.Vanaf dag 1 krijg je veel verantwoordelijkheid en vrijheid om de puzzel die jouw klant je voorlegt op te lossen. Je stippelt niet alleen de route uit, je leidt ook de uitvoering in goede banen. Je bent de verbindingsofficier tussen onlinemarketingspecialisten, developers en partners van zowel valantic als van onze klanten. Zoom in, zoom uit. Je moet het maar kunnen. Of het nu gaat om het opzetten van een focusgroep met consumenten of het opstellen van een RFP voor een nieuw platform, als lid van ons Digital Strategy team doe je het allemaal. Als betrokken sparringpartner voor industry leaders moet je wel een beetje stevig in je schoenen staan. Dus trek je veters maar vast strakker. Of je klittenband, we zijn niet zo formeel.

Jouw nieuwe collega?

Julia van Meel

Team Lead Marketing

''We zijn kritisch naar elkaar, maar opbouwend. Sowieso vind ik het een hele prettige en open sfeer. Iedereen is best wel makkelijk in de omgang en staat er behoorlijk hetzelfde in.”