Overslaan naar content

Ontdek onze vacatures E-mail Marketing Team

Wil jij meegroeien met ons team en samen onze ambities waarmaken? Wil jij de e-mail marketing strategie van klanten uitdenken, maar ook zelf aan de knoppen zitten en de meest creatieve campagnes bedenken? Bekijk snel onze vacatures en hop on board!

Benieuwd hoe het is om bij E-mail Marketing te werken?

Hoe kunnen we op een zo slim mogelijke manier zo relevant en persoonlijk mogelijk mailen? Die vraag van klanten is voor ons team van ervaren e-mailmarketeers elke keer weer het startschot voor iets moois. Hun missie? E-mail marketing van onze klanten naar het hoogste niveau brengen.

Een berg ervaring

Team e-mail maakt deel uit van de afdeling Online Marketing. Het team bestaat op dit moment uit drie ervaren (en gezellige) senior e-mail marketeers die samen meer dan 20 jaar e-mail marketing ervaring hebben. Zwarte band zeg maar. Doordat ze succesvol zijn in hun missie is het een snelgroeiend team met flinke ambities voor de toekomst. Volop kansen dus! Om frontrunner te blijven streven ze er iedere dag naar om nieuwe dingen te leren over dit kanaal. That’s the spirit!

Het juiste bericht op het juiste moment

Als e-mailmarketeer ben je dagelijks bezig met het opzetten, analyseren en optimaliseren van de e-mail marketing van onze klanten. Hoe kunnen ze geautomatiseerde berichten gericht inzetten om nieuwe klanten voor zich te winnen en bestaande klanten vast te houden? Jouw advies daarover is heel waardevol. Binnen het team heb je veel verantwoordelijkheid, je hebt de ruimte om jezelf te ontwikkelen maar ook om met het team mee te groeien. We werken voor grote spelers in zowel de B2B als B2C markt en zijn zowel strategisch als uitvoerend betrokken bij de e-mail marketing van onze klanten.

Jouw nieuwe collega?

Julia van Meel

Team Lead Marketing

''We zijn kritisch naar elkaar, maar opbouwend. Sowieso vind ik het een hele prettige en open sfeer. Iedereen is best wel makkelijk in de omgang en staat er behoorlijk hetzelfde in.”