Overslaan naar content

Gayan

“Complexe vraagstukken samen tot een goed einde brengen geeft een kick”

Gayan (30) studeerde International Business Administration en Marketing Management. Bij een grote corporate brand deed hij een jaar lang sales-ervaring op en zo kwam hij in het vizier van valantic. Inmiddels is hij zo’n zeven jaar lid van de valantic-familie. Bij ons kreeg én pakte hij steeds nieuwe kansen. Vier jaar geleden zette Gayan samen met een paar collega’s de afdeling Accountmanagement op. Sinds een paar jaar stuurt hij als Team Lead een team van vier gedreven collega’s aan. Zo snel kan het gaan. “Wat ik belangrijk vind om te zien in mijn team is dat je de motivatie om een resultaat of een succes te behalen echt uit jezelf haalt. Dat je net dat stapje extra zet omdat jíj vindt dat het nog beter kan. Wij geloven dat je op die manier de beste resultaten haalt voor de klant. Ook denk ik dat je een ondernemend karakter moet hebben; proactief aan de slag, zien wat er nodig is en je echt verantwoordelijk voelen voor het resultaat. Verder zijn we een club met relatief jonge mensen. Maar je schakelt aan klantzijde wel vaak met ervaren mensen. Je moet dus stevig in je schoenen staan en heel goed weten waar je het over hebt. Het kenmerkt valantic denk ik wel dat we ondanks de jonge leeftijd echte vakspecialisten in huis hebben.”

Niet lullen maar poetsen

“We zijn behoorlijk resultaatgericht en efficiënt. Wij worden ingehuurd door andere organisaties om resultaten voor hen te boeken. Natuurlijk maken we aan het begin van een meeting ook een praatje, maar dat doen we dan een paar minuten en dan gaan we snel de inhoud in. Daar worden we tenslotte voor betaald. Tegelijkertijd is valantic heel menselijk en is er oog voor wat er nodig is om succesvol te kunnen zijn. Als je resultaten behaald, wordt dat gezien en gewaardeerd. We hebben een hele open werkomgeving en werksfeer. En er wordt alles aan gedaan om te zorgen dat je je werk leuk vindt en dat je werken bij valantic leuk vindt. Of het nu gaat om een attentie als je jarig bent, een skitrip met alle collega’s of gezellige borrels met elkaar. Het voelt voor mij altijd als een hechte en gezellige club mensen samen.” 

Werkgeluk

“Als Team Lead bij valantic ben je bezig met het aansturen van collega’s en denk je na over waar je met je afdeling naartoe wil en hoe je daar kunt komen. Tegelijkertijd sta je nog heel erg met je ‘voeten in de modder’. Ik heb namelijk ook nog diverse klanten waarvoor ik het eerste aanspreekpunt ben op het punt van de samenwerking. Ik vind dat een hele fijne combinatie. We werken voor hele mooie bedrijven, die geregeld complexe vraagstukken bij ons neerleggen. Samen met een groep van diverse specialisten bedenk je dan een oplossing om de klantreis te verbeteren. Wanneer ik deze verschillende ideeën zie samenkomen tot een goed verhaal welke de klant op recht positief verrast, dan heb ik wel een topdag. Dat geeft mij echt een kick."

Dromen

“Ik wil me persoonlijk sterk blijven ontwikkelen binnen valantic. Dat ik onze afdeling zo heb staan dat die minstens zo goed draait zonder mij. En ik wil het plezier dat ik haal uit mijn werk en de motivatie om me 200% in te zetten, behouden. Dat vind ik een hele belangrijke. Wat voor functie daaraan gekoppeld is, vind ik niet zo belangrijk. Een functietitel zegt niet alles over je ontwikkeling. Ik wil stappen blijven zetten en steeds het gevoel hebben dat ik waarde blijf toevoegen en dat mijn werk ook van toegevoegde waarde is voor mij.

Doordat we samen zijn gegaan met valantic merk ik dat we grootser kunnen denken. Daarnaast zie ik dat we daardoor als organisatie sneller nieuwe dienstverlening op een hoog niveau kunnen uitrollen, en we nieuwe internationale markten kunnen benaderen. Dat vind ik een hele mooie ontwikkeling, waardoor ik vandaag nog evenveel plezier en uitdaging uit mijn werk haal als toen ik net begon.” Daarnaast zie ik dat we daardoor als organisatie sneller nieuwe dienstverlening op een hoog niveau kunnen uitrollen, en we nieuwe internationale markten kunnen benaderen. Dat vind ik een hele mooie ontwikkeling, waardoor ik vandaag nog evenveel plezier en uitdaging uit mijn werk haal als toen ik net begon."Interessante vacatures

FunctietitelWerkmodelAfdeling
Junior Financial ControllerHybrideFinanceBekijk vacature
Functional Analyst - Microsoft Dynamics 365Op locatie, Hybridevalantic BEBekijk vacature
Business Development ManagerOp locatie, Hybridevalantic BEBekijk vacature
Technical MS Dynamics ConsultantOp locatie, Hybridevalantic BEBekijk vacature
4 van 18 weergegeven
Business Development Manager
Op locatie, Hybride
valantic BE
4 van 18 weergegeven