Overslaan naar content

Ontdek onze vacatures HR Team

Weet jij hoe je valantic in de spotlight zet in een krappe arbeidsmarkt? Herken jij talent dat perfect bij ons past van een kilometer afstand? Zorg jij dat kersverse ouders zorgeloos kunnen wennen aan een nieuwe balans? Dan is dit jouw team. Bekijk onze vacatures en hop on board!

Benieuwd hoe het is om bij HR te werken?

Nieuw talent aantrekken zodat we kunnen blijven groeien en tegelijk zorgen voor het werkgeluk van bestaande collega’s? Dat zijn twee bordjes – zeg maar gerust borden - die onze hardwerkende kanjers van HR elke dag succesvol in de lucht houden. Dit team hangt letterlijk en figuurlijk de slingers op. Ze zorgen voor voldoende groeimogelijkheden, de beste onboarding voor een vliegende start, en voor legendarische uitstapjes en feesten. Een 8 als medewerkerstevredenheidsscore? Daar gaan we een 9 van maken. Dacht het wel.

Werkgeluk voor iedereen

Ons HR team bestaat uit vijf gepassioneerde collega’s, een HR-manager, twee corporate recruiters en twee HR-adviseurs. Het werkgeluk spat eraf. En het mooie is: dat gunnen we iedereen. Dan weet je dat je goed zit. Open, vriendelijk, resultaatgericht; dat zijn belangrijke waarden binnen valantic. Ze zijn deel van ons DNA. Zo ondersteunen we dus ook onze collega’s. Met welke vraag op HR-gebied onze collega’s ook zitten, wij zorgen voor een helder antwoord. Of een oplossing, net wat er nodig is. Erewoord.

Slingers ophangen

Als HR team hebben we twee belangrijke missies: onze medewerkers binden en boeien en nieuw talent vinden en verleiden. Samen zorg je niet alleen dat iedereen op tijd het salaris gestort krijgt en de administratie op orde is, maar ook dat je in beeld bent bij talent, een aanbod hebt dat ze niet kunnen weigeren en dat de laptop klaarstaat op iemands eerste dag. En het team. En iets leuks. Je bent aanjager van mooie initiatieven die het werkleven aangenaam maken. Performance management, Learning & development, Health & wellbeing, we doen er alles aan om iedereen binnen valantic professioneel, geestelijk en lichamelijk in topconditie te houden. In een organisatie die volop in beweging is, liggen er elke dag mooie uitdagingen op HR-gebied. We bewegen mee, kunnen snel schakelen en bedenken creatieve oplossingen als de situatie daarom vraagt. De ultieme beloning voor ons werk? Mooie medewerkerstevredenheidsscores en talent dat staat te trappelen om voor ons te werken.

Jouw nieuwe collega?

Julia van Meel

Team Lead Marketing ''Die open feedback cultuur vind ik heel prettig. We zijn kritisch naar elkaar, maar opbouwend. Sowieso vind ik het een hele prettige en open sfeer. Iedereen is best wel makkelijk in de omgang en staat er behoorlijk hetzelfde in.”