Overslaan naar content

Jovanka

Dit is voor mij ‘the best of both worlds’

Jovanka (29) is onze vrolijke Team Lead Online Advertising én OR-lid. Ze houdt van reizen en van cijfertjes, dus studeerde ze International Business. Logisch. Ze kwam bij een grote reisorganisatie terecht waar ze de online marketing ontdekte. Al snel ontwikkelde ze zich tot SEA specialist en toen kwam er een aanbod dat ze niet kon weigeren: Team Lead van het advertising team bij valantic.

“Als team lead zorg ik dat het team kan focussen op het consultancy-werk. Maar voor 2 van onze klanten ben ik zelf ook nog consultant, zowel strategisch als uitvoerend. Ik ben echt een bèta, ik vind het heerlijk om in de data te duiken. Het online spelletje gaat zo snel, dat het ook gewoon goed is dat ik zelf nog in de materie zit en die dubbelrol bevalt me heel erg goed.”

Typisch het valantic-DNA

“Onze rol als bureau verandert. Waar agencies een paar jaar geleden op online marketinggebied voornamelijk uitvoerend werk deden voor klanten, zie je nu steeds meer dat we Advertising specialisten aan klantzijde opleiden of helpen bij hun strategie. Dat vraagt om vakspecialisten die strategisch sterk zijn en ideeën kunnen pitchen bij een klant. Als je dat in huis hebt en het valantic-DNA hebt, kun je zo aan de slag.” “Wat ik heel tof vind binnen valantic is dat er zoveel slimme koppen rondlopen. Als je met een vraagstuk loopt of ergens over wilt sparren kan je dat, bij wijze van spreken, in onze open kantoortuin schreeuwen, en er is altijd wel iemand die het kan en wil oplossen. Dat is voor mij een van de redenen dat ik hier nog steeds met volle enthousiasme werk: we zijn altijd bereid om elkaar te helpen en te vlammen voor onze klanten. Tegelijkertijd hebben we het heel leuk met elkaar. Er is altijd wel gezelligheid, of het nu gaat om een kaartje met ‘goed gedaan!, een borrel, of een rondje wandelen tijdens de lunch. En dan maakt het niet uit wie er meegaat of niet. Ik ben zelf bijvoorbeeld helemaal niet zo’n feestbeest. Ook prima, niets moet. Iedereen kan gewoon zichzelf zijn.”

Om trots op te zijn

“Als je een tof idee hebt dan staat ook iedereen te juichen. “Ga maar uitvoeren en we zien wel of het lukt. En als je onderuitgaat, dan helpen we je opstaan.” Bij ons is er voldoende tijd voor personal development, hierin krijg je altijd ruimte om bijvoorbeeld nieuwe ideeën voor de klanten te ontwikkelen of juist zelf nieuwe skills te leren – binnen en buiten het team. Zelf klop ik mezelf niet zo snel op de borst, maar als een teamlid iets moois heeft neergezet en we dat van de klant ook terugkrijgen, dan ben ik daar wel echt trots op ja. Zolang die positieve energie er is ben ik een gelukkig mens.”

Vliegende start

''valantic is wat betreft onboarding denk ik wel een van de sterksten in de markt, dat durf ik echt wel te zeggen. Dat wordt zo goed geregeld. De eerste weken zijn natuurlijk ook intens omdat je meteen wordt betrokken in van alles, maar daardoor voel je je wel snel thuis en heb je zó’n learning curve. Je krijgt bij ons volop kansen om je verder te ontwikkelen. Vooral als junior kun je echt heel veel leren ‘on the job’ door voor onze klanten te werken. En als je iets wil doen dat bijdraagt aan bijvoorbeeld jouw persoonlijke groei en je hebt daar een goed verhaal bij, dan is daar zeker ruimte voor. Maar het moet wel uit jezelf komen. Hetzelfde geldt voor je ambities, die moet je vooral uitspreken. Je zult merken dat er dan altijd met je wordt meegedacht. En ruimte voor ambitie is er, want ik denk dat juist nu, door het samengaan met valantic, de sky the limit is.”Interessante vacatures

FunctietitelWerkmodelAfdeling
Business Development ManagerOp locatie, Hybridevalantic BEBekijk vacature
Technical MS Dynamics ConsultantOp locatie, Hybridevalantic BEBekijk vacature
Data & Analytics Strateeg (NL based & speaking)Op locatieData & AnalyticsBekijk vacature
Mulesoft DeveloperOp locatie, Hybridevalantic BEBekijk vacature
4 van 18 weergegeven
Business Development Manager
Op locatie, Hybride
valantic BE
Mulesoft Developer
Op locatie, Hybride
valantic BE
4 van 18 weergegeven