Overslaan naar content

Julia

''Bij valantic gaat succes én een gezonde werk/privé balans hand in hand''

Een ‘hospitality heart en business brains’, dat is hoe Julia (40) in de wedstrijd staat. Uit haar tijd als marketeer bij een internationale hotelketen heeft ze haar focus op klanttevredenheid en klantbeleving meegenomen toen ze in 2021 het valantic team kwam versterken. Als Team Lead Marketing gaat ze ervoor zorgen dat niemand om valantic heen kan.

“Ik kende valantic al wel van congressen waar experts van valantic bijvoorbeeld spraken over e-commerce strategie. Dat vond ik heel inspirerend. Ik wil binnen mijn vakgebied blijven leren en de beste zijn. Hoe kan dat beter dan door met de knapste koppen in de business samen te werken? Dus toen ik werd benaderd door een van onze fantastische recruiters hoefde ik niet lang na te denken. De onboarding is top. Op dag één staat je laptop klaar, er ligt een leuk kaartje, een paar goodies. Als marketeer ben ik een ‘sucker’ voor dit soort dingen, maar het zegt ook echt iets over de cultuur hier. Samen met de sessies die je vervolgens hebt om kennis te maken met de afdelingen zorgt het er gewoon voor dat je je snel thuis voelt.”

Klanten verdienen een warm welkom

“We zijn met stevige groeiambities bezig. We willen de meeste geliefde agency van Europa worden. En hele grote klanten bedienen. Dat vraagt onder andere om een nieuwe marketingmix. Het digital agency speelveld is enorm, hoe onderscheiden we ons daarin? Dat is onze uitdaging. Maar we hebben een paar sterke troeven.

Onze kracht is dat we klanten van A tot Z kunnen begeleiden in hun e-commerce ambities. We zijn full service. We hebben veel expertise en uiterst professionele mensen in huis, die doen wat ze beloven.

Het marketingteam draagt bij aan het succes van valantic door daar te zijn waar de (potentiële) klanten zijn. “Wij zijn eigenlijk de voordeur van Sales. Samen met Sales zorgen we dat iedereen die geïnteresseerd is in valantic, een goede klantreis krijgt.”

Werk en ouderschap

''Toen ik hier binnenkwam, was mijn eerste zoon nog geen 1 jaar oud. En nadat ik een paar maanden in dienst was, werd ik zwanger van mijn tweede kindje. Ik kan niet anders zeggen dan dat iedereen heel positief reageerde. Dat valantic veel waarde hecht aan het welzijn van collega’s werd uit deze situatie wel duidelijk.”

Binnen het ‘vital valantic’ programma worden regelmatig interessante workshops aangeboden en sportactiviteiten georganiseerd. Ook is er oog voor jonge ouders, en er wordt veel belang gehecht aan een goede balans tussen werk en privé. “Als moeder van twee kleine kinderen krijg ik de ruimte om mijn werkdag flexibel in te delen, zonder me bijvoorbeeld bezwaard te voelen als er iemand ziek is. We maken hieronder onderling afspraken om dit op te vangen.''

Oog voor elkaar

“We zijn kritisch naar elkaar, maar opbouwend. Sowieso vind ik het een hele prettige en open sfeer. Iedereen is best wel makkelijk in de omgang en staat er behoorlijk hetzelfde in. Dat betekent niet dat we allemaal hetzelfde zijn. Het is net als een sportteam. Dan heb je ook individuele krachten die samenwerken met een bepaalde teamspirit. Zo voelt het echt. Die teamspirit wordt ook op een leuke manier gevoed. Binnen het bedrijf wordt er vaak iets georganiseerd om de onderlinge band te versterken. En er worden altijd mensen in het zonnetje gezet tijdens de weekly. Het is heel makkelijk om dat allemaal vanzelfsprekend te vinden, maar dat is het niet. Ik vind dat mooi, je prestaties worden hier gezien én gevierd.” 

Interessante vacatures

FunctietitelWerkmodelAfdeling
Junior Financial ControllerHybrideFinanceBekijk vacature
Functional Analyst - Microsoft Dynamics 365Op locatie, Hybridevalantic BEBekijk vacature
Business Development ManagerOp locatie, Hybridevalantic BEBekijk vacature
Technical MS Dynamics ConsultantOp locatie, Hybridevalantic BEBekijk vacature
4 van 18 weergegeven
Business Development Manager
Op locatie, Hybride
valantic BE
4 van 18 weergegeven