Overslaan naar content

Ontdek onze vacatures Marketing Team

Zie jij jezelf werken binnen de Champions League van marketing? Wil jij er samen met je collega’s alles aan doen om de gezamenlijke doelstellingen te behalen en valantic te laten groeien? Dan is dit jouw team. Bekijk snel onze vacatures en hop on board!

Benieuwd hoe het is om bij Marketing te werken?

valantic laten groeien, dát is nog eens een missie. En eentje die helemaal besteed is aan onze ambitieuze marketeers. Dit gepassioneerde team staat in het kloppende hart van de organisatie, durft groot te dromen en geeft elke dag 100% om die dromen werkelijkheid te maken.  

Een succesvolle campagne met veel nieuwe leads, een prachtige assist bij het winnen van een nieuwe klant of het opzetten van een succesvolle klantcase, dat geeft toch een bak energie? 

Zonder assist geen winnende goal 

Ons Marketing team vormt samen met Sales en Accountmanagement het commerciële team en bestaat uit vier marketing experts. Stuk voor stuk Champions League. Iedereen werkt vanuit z’n eigen discipline en kracht, maar wel samen als één team, met één doel. 

Om succesvol te zijn in wat we doen gebruiken we een combinatie van data, onze beste mensen en business knowhow. Hierdoor hebben we met alle afdelingen en teams te maken. Een soort middenvoor eigenlijk. Die staan bekend om hun doelinstinct.  

De diversiteit aan uitdagingen, de ruimte om te experimenteren en de successen die we vieren, maken dit team het leukste team binnen het hele bedrijf! Natúúrlijk zeggen ze dat allemaal. We hebben alleen maar leukste teams hier. 

Werken met de besten 

Als marketeer bij één van de bekendste digital agency’s van Nederland is er altijd wel een nieuwe uitdaging. Nieuwe campagnes bedenken, uitrollen en evalueren, events organiseren en samen met het salesteam tactieken uitwerken om nieuwe doelgroepen te bereiken. Geen dag is hetzelfde!  

Heb je een idee waarover je wilt sparren? Kom maar op. Ons hele bedrijf zit vol met de beste marketingprofessionals binnen alle expertisegebieden van digital. Dat houdt het werk inhoudelijk ook zo ontzettend interessant.  

We kijken altijd naar wat er wél mogelijk is en hoe we onze middelen zo effectief mogelijk kunnen inzetten om de klant te bereiken. Dat betekent experimenteren en soms even struikelen. All part of the game. Daar leren we van. 

Jouw nieuwe collega?

Julia van Meel

Team Lead Marketing

''We zijn kritisch naar elkaar, maar opbouwend. Sowieso vind ik het een hele prettige en open sfeer. Iedereen is best wel makkelijk in de omgang en staat er behoorlijk hetzelfde in.”