Overslaan naar content

Ontdek onze vacatures Online Advertising Team

Ben jij op je best als je zelf achter de knoppen zit en kunt focussen op de details? Of zie jij het grotere plaatje en maak je jouw klant koploper met een strategie die scoort? Waar je kracht op het gebied van online advertising ook ligt, dit is jouw team. Bekijk snel onze vacatures en hop on board!

Benieuwd hoe het is om bij Online Advertising te werken?

Een vlekkeloze customer journey? Laat dat maar aan onze gedreven specialisten van Online Advertising over. Dit super gemotiveerde team daagt elke dag een leuke mix van klanten uit om het maximale te halen uit online.Of het nu gaat om een SEA specialist of strategisch advies voor de hele funnel, dit team heeft alles in huis. Onmisbaar in elk klantteam en altijd in voor gezelligheid. Daar wil je bij toch?

Work hard, play hard? Check

Het Online Advertising team is een van onze grotere teams. Op dit moment bestaat het uit elf enorm gezellige en hardwerkende collega’s. Het is een jong team, maar vergis je niet, het zijn stuk voor stuk toppers die een berg ervaring meebrengen. Binnen het team is een mooie mix van specialisten, en consultants die liever met het bredere plaatje bezig zijn. En met ongeveer evenveel jongens als meisjes zijn we lekker in balans. See, think, do, care. Dat geldt voor ons niet alleen online, maar ook offline. We helpen elkaar, denken met elkaar mee, steken de handen uit de mouwen en vieren samen onze successen. Werken in dit team ís gewoon een feestje.

Licht aan het einde van de funnel

Als Online Advertising consultant help je onze klanten op alle niveaus en voor de hele funnel. Hoe kan jouw klant contact maken met zíj́n klanten? Hoe nailen ze die conversie en hoe zorg je er samen voor dat hun klanten terugkeren? Elke fase in de customer journey biedt nieuwe kansen en issues om te tackelen, elke klant is anders. Dat maakt werken in dit team heel divers en uitdagend.Je bent verantwoordelijk voor je eigen klanten. Dat betekent dat je veel ruimte krijgt om het op jouw manier te doen. Heb je even een frisse blik nodig? Je collega’s staan altijd open voor een potje sparren. Of een manager. Of de CEO. Zo gaat dat bij ons.SEA, Social, Display, Video en Marketplaces, als team zijn we van alle markten thuis. We ondersteunen klanten van strategie tot uitvoering en alle daartussen. We trainen zelfs medewerkers van onze klanten zodat ze zelf de uitvoering kunnen doen.

Jouw nieuwe collega?

Casper Haase

Online Advertising Consultant

"Het is vooral gewoon een hele leuke werkomgeving, waar je gewoon lekker jezelf kan zijn, leuke dingen kan doen en waar je gewoon de vrijheid hebt om te doen waar je goed in bent op een manier die echt waarde toevoegt voor de klant.”