Overslaan naar content

Romy

''Met z'n allen op het doel af''

Romy (29) studeerde International Business & Management en deed daarna de master Marketingmanagement. Gedreven door een passie voor data koos ze voor de e-commerce business. Als conversiemanager bij een coole electronicagigant leerde ze in een paar jaar tijd heel veel. En toen viel haar oog op een van onze vacatures. Ze overtuigde en kwam aan boord. Nu vormt ze als e-commerce consultant de onmisbare schakel tussen de klant en het development team. “Wat me aansprak in valantic is dat er veel jonge, gedreven mensen werken die heel klantgericht zijn. We willen het gewoon heel goed doen en proberen altijd net dat stapje extra te zetten. Een projectmanager aan klantzijde zei laatst “Het gaat vast goed komen, want we zijn met jullie aan het werk.” Daar sprak veel vertrouwen uit. Dat zegt iets over onze reputatie in de markt.”

Samen richting de go-live

“Als e-commerce consultant maak ik deel uit van het platformteam. Wij bouwen platforms voor onze klanten. In mijn directe team zitten vijf andere product owners. Daarnaast zijn er nog vier technisch consultants en zo’n zestig developers. Ik ben de tussenpersoon voor de klant. Ik ga met hen in gesprek om in kaart te brengen hoe wij een platform kunnen bouwen dat de beste customer journey ondersteunt en bijdraagt aan het behalen van hun doelen. Vervolgens vertalen wij dat door naar het development team voor de technische kant van de oplossing. Eigenlijk werk je dus echt in een projectteam. En samen werk je dan toe naar de go-live. Dat is echt samen gáán voor een mooi resultaat.

Die nauwe samenwerking met de klant en met je collega’s vind ik zelf een van de leukste dingen aan mijn werk. Omdat het op projectbasis is, is het ook vaak een intense periode. Maar als we allemaal een drukke dag of week hebben gehad en we zijn op kantoor, dan doen we ook vaak even een biertje voordat we naar huis gaan. Dat is ook belangrijk. Ik heb echt heel veel leuke collega’s. Dat maakt werken hier ook gewoon gezellig.”

Droomscenario

“Er is veel aandacht voor je (persoonlijke) ontwikkeling. Laatst hebben we bijvoorbeeld een product-ownertraining gedaan. Even twee dagen weer echt de schoolbanken in. Dat was super leerzaam en leuk. Je wordt dan echt weer even op scherp gezet. Waarom doen we wat we doen? Kan het efficiënter? Echt een goede spiegel.

Ik zit ook in de ondernemingsraad. Ik twijfelde eerst of ik in de OR wilde gaan zitten, omdat je in organisaties ook vaak ziet dat de OR door het management eerder als obstakel wordt gezien dan als verlengstuk. Hier is dat het tegenovergestelde. We worden bij veel verschillende onderwerpen om een mening gevraagd. Ik voel me ook altijd gehoord. We hebben binnen onze organisatie echt de rol van ‘critical friend’.

Dat past heel erg bij de bedrijfscultuur. De organisatie is nog steeds heel plat. Als je Jelmer wilt spreken, dan spreek je Jelmer. Daar doet niemand ingewikkeld over.

Wij zijn ook in een vroeg stadium ingelicht over de overname door valantic. We zijn enorm kritisch geweest en hebben heel veel vragen gesteld aan valantic en intern en eigenlijk kwam uit alle antwoorden het beeld naar voren dat we door de overname sterker worden als organisatie, dat het meer kansen gaat bieden en dat we veel gedeelde waarden hebben. Dat is toch een droomscenario?” Interessante vacatures

FunctietitelWerkmodelAfdeling
Business Development ManagerOp locatie, Hybridevalantic BEBekijk vacature
Technical MS Dynamics ConsultantOp locatie, Hybridevalantic BEBekijk vacature
Data & Analytics Strateeg (NL based & speaking)Op locatieData & AnalyticsBekijk vacature
Mulesoft DeveloperOp locatie, Hybridevalantic BEBekijk vacature
4 van 18 weergegeven
Business Development Manager
Op locatie, Hybride
valantic BE
Mulesoft Developer
Op locatie, Hybride
valantic BE
4 van 18 weergegeven