Overslaan naar content

Ontdek onze vacatures SEO Team

Zie jij jezelf gedetailleerde migratieplannen uitstippelen, een SEO-strategie voor de lange termijn opstellen en de implementatie ervan begeleiden? Dan is dit jouw team. Bekijk snel onze vacatures en hop on board!

Benieuwd hoe het is om bij het SEO Team te werken?

De complexe migratie of herstructurering van een platform in goede banen leiden? Precies het soort uitdaging waar onze ambitieuze SEO-consultants blij van worden. Dit team helpt klanten op strategisch en tactisch niveau. Ook voor het eigen team hebben ze grote plannen, binnen drie jaar willen ze het beste SEO-team van Nederland zijn. En ze zijn goed op weg. Vraag maar aan onze klanten. 

Het SEO-team bestaat uit twaalf personen en is nog altijd groeiende. Er is een vaste kern van doorgewinterde senior consultants die hun sporen hebben verdiend met hun werk voor grote agencies en klanten. Samen met een groep ambitieuze juniors en mediors kunnen ze elke uitdaging, die een klant voor ze heeft, aan. Om ervoor te zorgen dat deze collega’s binnen de kortste keren ook de meest complexe vragen aankunnen en ruimte durven pakken om te innoveren, worden ze gecoacht en getraind door de seniors van de vaste kern. Een mooi voorbeeld van de team spirit die we hier graag zien!

Werkgeluk

Als SEO-consultant loods je onze klanten regelmatig door een pittige fase heen. Herstellen van mislukte migraties, refactoring, soms moet je eerst een beetje puinruimen voordat je kunt bouwen, maar dan stropen we gewoon de mouwen op en gaan we aan de slag.   Je werkt voor mooie namen als Primera, Mobiel.nl, Sunnycars en diverse grotere B2B klanten. Je zet de lijnen uit voor jouw klanten, bepaalt de strategie voor digital succes en zorgt dat e-commerce platforms staan als een huis. 

Jouw werkgeluk staat voorop, daarom vertellen we klanten ook eerlijk wat wel en niet haalbaar is. Als we, om wat voor reden dan ook, niet het beste resultaat kunnen garanderen, durven we ook nee te zeggen. En vind je een merk heel tof en weet je precies hoe we die klant naar het volgende level kunnen brengen, dan zullen we altijd ons best doen om je de kans te geven ervoor te gaan.

Jouw nieuwe collega?

Julia van Meel

Team Lead Marketing

''We zijn kritisch naar elkaar, maar opbouwend. Sowieso vind ik het een hele prettige en open sfeer. Iedereen is best wel makkelijk in de omgang en staat er behoorlijk hetzelfde in.”