Overslaan naar content

Ontdek onze vacatures Technology & IT-architectuur Team

Heb jij de skills om te onderzoeken, te adviseren én te ontwikkelen? Kun jij uit de voeten met een groot aantal e-commerce en PIM-systemen? Dan is dit jouw team. Bekijk snel onze vacatures en hop on board!

Benieuwd hoe het is om bij Technology & IT-architectuur te werken?

Een e-commerce platform dat naadloos aansluit op de bestaande ERP, PIM of andere systemen van een klant? Precies het soort uitdaging waar onze alleskunners van Technology van houden. Niet alleen bepalen onze technische consultants samen met de klant aan welke functionele en technische eisen een integratie moet voldoen, ze bouwen de integraties vaak ook zelf. Dat is toch the best of both worlds?

Soepel integreren

Het team van technisch consultants is een klein team maar we zijn tot grootse dingen in staat. Op dit moment bestaat het team uit vier man, maar als onderdeel van de afdeling Platform werken we veel samen met de solution consultants en het development team. En in de kantoortuin ontmoeten we natuurlijk nog veel meer collega’s. Of na het werk in de bar. Altijd gezellig. Integreren is nou eenmaal ons ding.

Wij spreken onze talen

Als technisch consultant ontwerp én ontwikkel je integraties tussen systemen. Dit doe je met behulp van een zelfontwikkeld platform dat is geoptimaliseerd voor het ontwikkelen en onderhouden van systeemintegraties. Die combinatie van consultancy en ontwikkeling maakt dit team uniek. En door de mix van klanten en systemen is er altijd volop uitdaging. Samen met onze klanten breng je de processen, systemen en alle functionele en technische eisen in kaart die nodig zijn om efficiënt en effectief een e-commerce platform te runnen. Is het gewenste resultaat helder? Dan ontwikkel je de integraties in een aantal sprints en voer je samen met de klant een end-to-end test uit. Zo weten we zeker dat de integraties aan alle gestelde eisen voldoen. Je bent ook een belangrijke schakel tussen de solution consultants en de development teams. Krijgt een solution consultant een heel specialistische technische vraag? Dan vertaal jij de vraag in een briefing voor het development team of help je bij het kiezen van de beste oplossing. Handig, zulke bruggenbouwers.

Jouw nieuwe collega?

Romy Kuijper

e-Commerce Consultant "Die nauwe samenwerking met de klant en met je collega’s vind ik zelf een van de leukste dingen aan mijn werk. Omdat het op projectbasis is, is het ook vaak een intense periode. Maar als we allemaal een drukke dag of week hebben gehad en we zijn op kantoor, dan doen we ook vaak even een biertje voordat we naar huis gaan. Dat is ook belangrijk. Ik heb echt heel veel leuke collega’s. Dat maakt werken hier ook gewoon gezellig.”