Overslaan naar content

Ontdek onze vacatures Accountmanagement Team

Ben jij de contactpersoon waar onze klanten verder mee komen? Sta jij elke dag op met de drive om het digital succes van onze klanten te vergroten? Dan is dit jouw team. Bekijk snel onze vacatures en hop on board!

Benieuwd hoe het is om bij het Accountmanagement Team te werken?

Blije klanten. Punt. Dat is waar onze enthousiaste accountmanagers en -directors heel Nederland voor doorkruisen. Sterker nog: het is de reden waarom dit resultaatgerichte team op aarde is. Ze zijn de motor van onze organisatie en de aanjagers voor onze focus op customer succes. Voor elke nieuwe klant verzorgt dit team een warm welkom. Een kick-off sessie, een kennismaking met collega’s die voor hen aan het werk gaan, goede koffie, alles voor een soepele landing in onze organisatie. Cookie erbij?

Duizendpoten

Het Accountmanagement team is onderdeel van de afdeling Marketing & Sales en bestaat op dit moment uit vijf collega’s. Een teamlead, twee accountdirectors en twee accountmanagers. We verdelen de klanten onderling zó dat iedereen een leuke mix aan klanten en uitdagingen heeft. We zijn redelijke duizendpoten, maar in één ding blinken we echt uit. Dat is ons oplossend vermogen. We werken enorm snel en resultaatgericht en denken en handelen altijd in het belang van onze klant.

Voelsprieten van de organisatie

Als accountmanager ben je het vaste aanspreekpunt en de sparringpartner voor je klanten. Je gaat vaak bij ze langs. Je reist letterlijk heel Nederland door voor een goed gesprek. Wat speelt er? Welke kansen en uitdagingen zijn er? Doordat je in zoveel organisaties binnenkomt, ben je ook wel de voelsprieten voor de rest van de organisatie. Jouw kop koffie met de klant geeft ons enorm veel inzicht in verschillende sectoren en wat er in de markt gebeurt. Dat is nog eens win win. Als je van koffie houdt natuurlijk. Onboarding, sparren, kansen benutten, successen en go-lives vieren, als het goed gaat is het elke dag feest. Met een gemiddelde klanttevredenheid is daar ook alle reden voor. En kiest een klant er toch een keer voor om te vertrekken? Dan pakken we de off boarding net zo zorgvuldig aan als de rest van ons werk, met alle documentatie compleet en een professioneel overdrachtstraject. Wij leveren kwaliteit, no matter what.

Jouw nieuwe collega?

Gayan Teubel

Team Lead Accountmanagement ''Wat ik belangrijk vind om te zien in mijn team is dat je de motivatie om een resultaat of een succes te behalen echt uit jezelf haalt. Dat je net dat stapje extra zet omdat jíj vindt dat het nog beter kan.''