Overslaan naar content

Ontdek onze vacatures CRO Team

Weet jij optimalisaties zó te prioriteren dat ze maximaal effect hebben? Heb jij het in je om jouw klanten met een sterke analyse en helder advies te inspireren om de volgende stap te zetten? Dan is dit jouw winning team. Bekijk snel onze vacatures en hop on board!

Benieuwd hoe het is om bij CRO te werken?

Een betere ervaring voor bezoekers op webshops en een hogere omzet voor onze klanten? Bij ons CRO-team is de conversie-optimalisatie van bekende namen uit de (digitale) winkelstraat in de allerbeste handen. Met een eigen ontwikkelde en bewezen succesvolle CRO-werkwijze is dit team constant bezig te onderzoeken waar ze de meeste impact kunnen maken om het succes van onze klanten te vergroten én zelf koploper te blijven in het veld. Prachtige missie toch?

Award winning Het CRO-team van valantic is één van de grootste CRO-teams in Nederland. Onze klanten én consultants behoren tot de Champions League, dat bewijzen onze resultaten voor klanten en de awards die we winnen. Het team bestaat uit 12 CRO-consultants. De één heeft veel ervaring, de ander is nog nieuw in het vakgebied, maar stuk voor stuk zijn het enthousiaste CRO-specialisten die met veel plezier hun werk doen en het verschil willen maken.  Wat we in het veld leren, nemen we mee terug en delen we in het team. Niets zo lekker als een potje sparren om elkaar te helpen, op scherp te zetten en samen nieuwe oplossingen voor problemen te verzinnen. En dan houden we zelfs nog tijd over voor gezelligheid.

Conversie is koning Als CRO-consultant gebruik je ons eigen CRO-proces als startpunt om klanten verder te helpen. Wat kun je op basis van data leren over bezoekersgedrag? Wat vertellen gebruikers zelf over hun ervaringen? Onmisbare informatie voor optimalisatie. Je werkt voor een interessante mix van klanten, waaronder grote, bekende namen. Je hebt eigen klanten en daarnaast werk je voor sommige (grote) klanten met twee of drie consultants samen aan één CRO-programma. Een beetje afwisseling houd je fris.  Kwalitatieve- en kwantitatieve data-analyse, usability onderzoeken en A/B testen uitvoeren, het CRO-team doet er alles aan om het beeld haarscherp te krijgen. Soms voer je het hele proces van A tot Z uit voor een klant. Soms help je op onderdelen om het proces te optimaliseren en ben je een waardevolle strategische sparringpartner. Je deelt kennis, adviseert, geeft trainingen, alles wat nodig is om het doel van de klant te bereiken en altijd gericht op maximaal resultaat.

Jouw nieuwe collega?

Loef Kleinmeijer

Team Lead CRO

''Ik probeer mensen veel autonomie te geven. Dat ervaar ik zelf ook zo. Er is binnen valantic gewoon geen micromanagement. Het is wel belangrijk dat je betrokken blijft bij je team en bij het bedrijf natuurlijk, maar dat is eigenlijk nooit een probleem. Iedereen voelt zich echt onderdeel van wat we hier neerzetten."