Overslaan naar content

Ontdek onze vacatures Finance Team

Heb jij het in je om te helpen waken over de financiële gezondheid van een bedrijf in de groei? Ben jij een financiële sparringpartner die financiële informatie inzichtelijk weet te presenteren? Dan is dit jouw team. Bekijk snel onze vacatures en hop on board!

Benieuwd hoe het is om bij het Finance te werken?

Grip op de zaak

Het Finance team bestaat uit vier mensen, de manager finance, een controller, een finance administrator en een debiteurenbeheerder. We zijn een hecht team, dus vaak samen lunchen en altijd bereid om elkaar te helpen, maar onze blik is altijd naar buiten gericht. We staan midden in de organisatie en hebben veel contact met collega’s van onze andere afdelingen en met onze klanten. Zie ons maar als de berggidsen van valantic, een klein team dat op hoog niveau werkt. Dat is een hele verantwoordelijkheid. We zekeren, borgen, bieden houvast en zorgen voor grip op de zaak. Op naar de volgende piek.

Breed spelen

Doordat we met een klein, efficiënt team werken, is je rol erg breed. Je bent goed op de hoogte van wat er speelt, kijkt vooruit en zorgt dat de bal binnen de lijnen blijft. Dat maakt je een erg waardevolle speler. Je kunt hier starten naast je studie economie of bedrijfskunde en je in korte tijd ontwikkelen tot een allround financial of je kunt als ervaren professional het complete financiële proces van onze organisatie overzien en inzichtelijk maken voor collega’s, MT en het hoofdkantoor. Er is altijd wel een uitdaging die bij jou past. Wat je rol binnen team Finance ook is, je bent onmisbaar voor het behalen van onze organisatiedoelstellingen. De groei die we als organisatie doormaken, daagt ons ook uit om onze eigen processen steeds efficiënter in te richten en optimaal gebruik te maken van onze software. Heb jij ideeën hoe het beter kan? Go for it! Zo zijn we tenslotte groot geworden.

Jouw nieuwe collega?

Gayan Teubel

Team Lead Accountmanagement ''Wat ik belangrijk vind om te zien in mijn team is dat je de motivatie om een resultaat of een succes te behalen echt uit jezelf haalt. Dat je net dat stapje extra zet omdat jíj vindt dat het nog beter kan.''