Overslaan naar content

Ontdek onze vacatures Sales Team

Weet jij verschillende marketing en sales tactieken in te zetten om in contact te komen met toekomstige klanten? Kun jij door te inspireren en onze toegevoegde waarde duidelijk te maken een prospect omzetten in new business? Dan is dit jouw team. Bekijk onze vacatures en hop on board!

Benieuwd hoe het is om bij het Sales Team te werken?

Nieuwe klanten overtuigen en helpen bij hun digitale transformatie in een sterk concurrerende markt? Daar krijgen onze doelgerichte salesmanagers dus een hele berg energie van. Powerful stuff. Dit team heeft luisteren naar de klant tot een kunstvorm verheven. Consultative selling is een vak apart. Je moet echt in de schoenen van de klant gaan staan, zonder er zelf naast te gaan lopen. Onze sales mensen brengen inmiddels wel zoveel inhoud mee dat het tijd is voor een maatje groter.

Snelle jongens en meisjes

Het Salesteam is onderdeel van de afdeling Marketing & Sales en bestaat uit een teamlead en drie salesmanagers. We worden vaak gezien als de snelle jongens en meisjes. Maar praatjes vullen geen gaatjes en zeker geen portfolio vol tevreden klanten.

Wij zien new business meer als een paringsdans. Als je er de tijd voor neemt en je van je beste kant laat zien, dan komen er de mooiste dingen uit voort. En laat dan het confettikanon maar knallen! Wie het eerst bij de bar is.

Unieke tak van sport

Als salesmanager moet je echt kunnen denken vanuit de klant, snappen wat een ondernemer beweegt en waar die naartoe wil. Wat is de beste oplossing voor de klant? Waar zit op de korte en de lange termijn het meeste waarde en rendement. Welke tools en technieken kies je daarbij? En met welke diensten of kanalen maken wij voor de klant echt het verschil? Dat betekent gesprekken voeren (koffie), vragen stellen (koffie even laten staan) en luisteren (meer koffie). 

Sales vaardigheden, inhoudelijke kennis van de technische oplossingen, verschillende digital marketingdiensten en tools, intern en extern stakeholdermanagement. Er komt heel wat bij kijken. Het maakt Sales echt een unieke tak van sport bij ons. En daar zijn we trots op. Natuurlijk zorg je ook dat je beloftes waarmaakt door de klant intern goed over te dragen. Tevreden klanten is puur teamwork. Alleen zo kunnen we mooie namen als Intratuin, Primera, Blokker, Nederlandse Loterij, Wijnvoordeel, Lampenlicht, Paardekooper, Harman/JBL aan ons binden.

Jouw nieuwe collega?

Gayan Teubel

Team Lead Accountmanagement ''Wat ik belangrijk vind om te zien in mijn team is dat je de motivatie om een resultaat of een succes te behalen echt uit jezelf haalt. Dat je net dat stapje extra zet omdat jíj vindt dat het nog beter kan.''