Ontdek de vacatures

Innovatie Team

Innovatie staat aan de basis van tal van grote en kleine successen, awards en wijze (soms pijnlijke) lessen. Bij ons krijgen vernieuwende ideeën de ruimte om te groeien en de kans om zich te bewijzen in de praktijk. Wat het resultaat ook is, we vieren het sowieso. Want innovatie zorgt er al 30 jaar voor dat we voorop blijven lopen. En daar zijn we trots op. Meer weten? Lees dan verder.

Benieuwd hoe het is om bij Innovatie te werken?

CEO worden van je eigen idee? Dankzij ons toffe innovatieprogramma heb je bij ons de ruimte om iets nieuws te bedenken, te ontwikkelen én in de praktijk uit te proberen. Jouw innovatie mag floppen, maar kan ook zomaar een prijswinnaar worden. Meest gehoorde zin bij een wild idee? Ga het maar doen!

Innovatie is geen afdeling, het is een mindset en een voedingsbodem. Het stond 30 jaar geleden aan de basis van ISM en vervolgens aan de basis van SANA Commerce, dat is ontstaan uit ISM en binnen no time uitgroeide naar 500 medewerkers. Wie weet waar jouw idee toe leidt?
Iedereen is welkom in dit team

Het innovatie team bestaat uit het hele bedrijf. Als je met innovatie bezig wil zijn, dan vinden we dat geweldig, maar het is niet verplicht. Heb je goede ideeën dan is er ruimte om ze uit te werken. Onze Director of Innovation helpt je om jouw idee verder te brengen.

We zijn natuurlijk blij als jouw idee slaagt, maar met innovatie moet je ook op je bek gaan. Je mag bij ons dus ook falen. Rapen we je gewoon op. Albert Einstein zei ooit: ‘a person who never made a mistake, never tried anything new’. Helemaal mee eens, Albert. Met nieuwe dingen bezig zijn, experimenten en leren, volgens ons is dát de enige manier om voorop te blijven lopen. En we halen er nog eens veel energie uit ook. Hoe mooi is dat?

Failure is succes in progress

We innoveren voor en met onze klanten. Daarvoor hebben we een bewezen aanpak. Geen recept voor succes, maar wel de snelste route naar het antwoord op de vraag: top of flop? In de eerste fase genereren we nieuwe ideeën op basis van klantbehoefte, technologie en business. In de tweede fase werkt het innovatie sprint team aan de Minimum Viable Product (MVP), dat wordt opgeleverd aan de eindgebruikers voor validatie en testing.

We hebben nu een innovatief idee veranderd in een écht, concreet product. Is het overeind gebleven in de praktijk? Hoe heeft de doelgroep erop gereageerd? Welke lessen hebben we geleerd? Met de antwoorden op die vragen beslissen we in de derde fase of we doorontwikkelen en opschalen of de stekker eruit trekken. Natuurlijk mislukken de meeste innovaties. Ook bij ons. Maar we leren er voortdurend van. Om je een idee te geven: afgelopen jaar hebben we 135 nieuwe ideeën gegenereerd en 10 MVP’s gelanceerd, waarvan er 4 succesvol bij heel veel klanten zijn geïmplementeerd. En ow ja, we wonnen er ook nog een paar awards mee. Geen slecht resultaat voor een mindset.

Jouw nieuwe collega?

Jurjen Jongejan

Director of Innovation
''Wat ik heel erg stimuleer is dat mensen echt de CEO zijn van hun eigen idee. Het is jouw idee, dus jij gaat het verder brengen. Wij zijn er om je te helpen en aan te moedigen als je even met een tegenslag te maken hebt. Want innovatie is vallen en opstaan. Dat hoort er gewoon bij.''

Jouw nieuwe collega?

Jurjen Jongejan

Director of Innovation
''Wat ik heel erg stimuleer is dat mensen echt de CEO zijn van hun eigen idee. Het is jouw idee, dus jij gaat het verder brengen. Wij zijn er om je te helpen en aan te moedigen als je even met een tegenslag te maken hebt. Want innovatie is vallen en opstaan. Dat hoort er gewoon bij.''

Stel een job alert in

Mis geen enkele interessante vacature