Ontdek de vacatures

Online Marketing
Team

Onze afdeling Online Marketing is dag in dag uit bezig met het optimaliseren van verschillende kanalen om ambitieuze doelstellingen te behalen voor onze klanten. En daar mogen ze ons op afrekenen! We bepalen de strategie, nemen de gehele customer journey onder de loep, achterhalen obstakels en nemen die weg, zodat onze klanten hún klanten op het juiste moment met de juiste boodschap bereiken. Meer weten over deze teams? Lees dan verder.

Afdelingen Online Marketing

Benieuwd hoe het is om bij Online Marketing te werken?

Onze kracht ligt bij de full service aanpak. Komt een klant met een vraag die meerdere disciplines raakt? Dan, laten we onze experts samenwerken in een klantteam. We hebben alle kennis in huis om elke uitdaging aan te kunnen en resultaat te behalen voor onze klanten. Onze afdeling kan klanten ondersteunen van strategie tot uitvoering. Wel zo makkelijk, alles onder één dak. 

Om voorop te blijven lopen houden we natuurlijk de belangrijkste trends en ontwikkelingen binnen onze vakgebieden scherp in de gaten. Die kennis en passie voor het vak delen we graag met elkaar. Bijvoorbeeld tijdens onze ‘optimize Fridays’. Dan praten we elkaar eerst bij op professioneel vlak en daarna doen we nog een drankje in ons café. Kennisdelen saai? Mooi niet.

Het online marketing team bestaat uit ruim 45 ambitieuze en ondernemende specialisten verdeeld over de teams Online Advertising, SEO, CRO, Marketing automation en Digitale Strategie. Meer weten over deze teams? Lees dan verder. 

Stel een job alert in

Mis geen enkele interessante vacature